Monteur buitendienst

Ben jij de sleutelaar die van zijn hobby zijn beroep wilt maken en het avontuur niet uit de weg gaat? 

Machinefabriek Barth B.V. is een allround onderhouds- en revisiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit, klantgerichtheid en (lever)betrouwbaarheid. Ons bedrijf beheerst alle disciplines van staalverwerking en staalbewerking en biedt technische oplossingen op maat voor de specifieke vraagstukken van onze klanten. Wij zijn actief in verschillende branches waaronder de offshore, machinebouw en de recycling-industrie. We bedienen onze klanten zowel vanuit onze eigen productiefaciliteiten als op locatie.

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal en de sleutel voor ons succes. Zij zijn ons uithangbord bij de klant. Wij investeren dan ook veel in onze medewerkers; iedere collega heeft een gedegen (vak)opleiding en is gecertificeerd voor hun specifieke vakgebied.  

 Wij bieden jou:

  • Een markconform salaris gebaseerd op je opleiding en ervaring; 
  • Een afwisselende baan met veel technische uitdagingen;
  • Een intern opleidingstraject waarin je alle kneepjes van het vak leert;
  • Een werkomgeving waarin op een respectvolle manier met elkaar wordt omgegaan en samenwerking en collegialiteit voorop staan;
  • Een afwisselende baan waarbij je af en toe verblijft op de locatie van het project of in het buitenland.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van werkervaring en opleiding;

Als monteur buitendienst is geen dag hetzelfde. Niet alleen ben je op verschillende locaties in binnen- en buitenland werkzaam, ook de werkzaamheden zelf bieden je veel afwisseling en technische uitdagingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de geplande werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd worden. Je werkt veel aan schrootscharen, shredders en persen, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden aan andere machines draai jij je hand niet om.

Als monteur buitendienst sta je stevig in je schoenen en ben je niet bang om vies te worden. Je bent handig en hebt technisch inzicht. Je (werk)plezier haal je uit het (de)monteren en assembleren van machines en machineonderdelen, maar ook uit de samenwerking met je collega’s. Je voelt je thuis in organisatie waar waarin hard wordt gewerkt, maar ook tijd en aandacht is voor het sociale aspect.

INTERESSE

Herken jij in bovenstaand profiel en ga jij de uitdaging aan? Dan ontvangen wij graag je motivatie en/of  CV. Deze kun je sturen naar vacatures@barth.nl

Wil je graag aan de slag bij Machinefabriek Barth? Maar staat er voor jou geen passende vacature tussen? Wij denken graag met je mee! Klik hier voor een open sollicitatie.

Direct solliciteren